E-shop funguje bez omezení a objednávky přijímáme nonstop!

Hodnocení obchodu

4,5 32 hodnocení
5
25x
4
1x
3
4x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Petr | 27.7.2021
Spokojen ????????????
A Avatar autora Autoservis T.R. | 23.7.2021
Doporučuji. Vybavili jsme zde celou dílnu
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.7.2021
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. Příště u nás máte při platbě přes účet poštovné u Zásilkovna zdarma :) Jen se prosím připomeňte! KL Tools
L Avatar autora Lenka | 22.7.2021
Rychlé dodání, celková spokojenost.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 22.7.2021
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. Příště u nás máte při platbě přes účet poštovné u Zásilkovna zdarma :) Jen se prosím připomeňte! KL Tools
F Avatar autora František | 20.7.2021
pravděpodobně nějaký zádrhel v dodání
J Avatar autora Jarka | 7.7.2021
V pondělí objednáno a ve středu doma! Super
Avatar autora | 3.7.2021
ochota, rychlé dodání, doporučuji
Avatar autora Daniel Žůrek | 2.7.2021
Zboží odeslali až za týden (objednávka v neděli, odeslání v pátek). Přitom šlo o balíček velikosti obálky A4. Zboží bylo skladem. Nejspíš na objednávku zapomněli.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 2.7.2021
Dobrý den, zboží na webu bylo skladem ale realita byla že zboží jsme neměli a čekali jsme na dodaní dodavatelem. Souhlasím s Vaší negativní recenzí a máte pravdu. Omlouváme se. Děkujeme za recenzi a pokusíme se vše napravit
V Avatar autora Vence | 1.7.2021
Obchod doporučuji! Zatím asi nejlepší co znám na nářadí. Problém ale je Zásilkovna! Přijde mi email že zasilka čeká na dodaná obchodem tak volám do kl tools a nechám si poslat tarasovací číslo a pak volám do zasilkovny kde je problém a zjistím že zásilka leží už týden na depu jen mi ani nenapsali že je prostě nějaký problém i když nebyl. Po stížnosti u zasilkovny byla hned zásilka další den na výdejním místě. Omlouváme se tedy obchodu za nevhodné chování že jsem myslel že problém je u nich a byl jsem nepříjemný. A děkuji za dárek v balíčku který jsem dostal :-)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 1.7.2021
Děkujeme za hodnocení. Zásilkovna upravila pravidla takže nářadí které často má více jak 5kg se odesílá špatně. Další problém je že zásilku odešleme třeba v pátek ale reálně je naskenovaná až v pondělí místo okamžitě takže zákazník má zboží zhruba o 2-3dny později pak stačí třeba že náš dodavatel má problém na hranici CZ a už je tu další zdržení 1den pak se automaticky hromadí zboží a nestíhá se vše odeslat hlavně přes tu Zásilkovnu. Pak někomu leží zásilka týden na depu a ani o tom nemáme informace a hned ze zboží do 2dnu nebo týdne je zboží na 14dnů. Většinou je vše rychle ale každý kraj má svoje problémy s přepravci někomu funguje dobře Zásilkovna někde funguje jen DPD a opačně.
Z Avatar autora Zdeněk | 29.6.2021
SMAZANO kvůli vytváření hromadných negativních recenzí panem Zdeňkem Dvořákem.
J Avatar autora JS | 29.6.2021
Rychlost a cena
JM Avatar autora Josef Macháček | 28.6.2021
S obchodem jsem spokojen,ale opozdil se dovozce.
Avatar autora R. | 28.6.2021
S nákupem a jednáním pracovníků obchodu KL Tools jsem maximálně spokojen. Vše na vysoké profesionální úrovni. Tento obchod mohu jen vřele doporučit.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 28.6.2021
Děkujeme za pozitivní hodnocení! Moc to pro celý team znamená!
D Avatar autora Daniel | 24.6.2021
Zásilka se dost zpozdila. Obchod dvakrát kontaktován. Poprvé nedorazilo zboží od dodavatele. Podruhé problém s přepravní společností. Pokud bych sám obchod nekontaktoval, myslím si, že zboží by mi dodnes nebylo doručeno. Avšak musím pochválit komunikaci. Vždy brzo odepsali.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 24.6.2021
Dobrý den, koukal jsem že u nás bylo více objednávek z vaší strany a myslím si že Vaše kritické hodnocení je oprávněné. Bohužel nevím jestli se vaše hodnocení vztahuje na poslední objednávku nebo hodnotíte celkově za všechny? Občas se nám stává že zákazník objedná zboží které ovšem bylo již v rezervaci velkoobchodní objednávkou nebo objednávkou před vaší. Náš systém bohužel neumí okamžitě aktualizovat stav skladu takže se stává že při vytvoření vaší objednávky reálně zboží není již skladem. Je pak občas problém aby výrobce nebo dodavatel rychle dodal další kusy zboží. Jako občasný problém se nám stává že přepravní společnost není schopna vzít do přepravy všechny naše zásilky. Pokud kurýr převezme třeba 15ks sekaček na trávu a dodávka je již plná tak nám nevezme prostě další zboží. Děkujeme za kritiku a budeme se snažit zlepšovat! Občas vše vypadá nadějně ale onemocní současně 2 skladníci a už se všechny zásilky na odeslaní zpožďují a i příjem palet je opožděný.
J Avatar autora Jana B | 21.6.2021
Spokojena, zboží dle popisu, funkčnost perfektní.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.6.2021
Děkujeme za pozitivní hodnocení! Moc to pro celý team znamená!
K Avatar autora Katka | 20.6.2021
Vše super
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.6.2021
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení! Těšíme se na další spolupráci. Team KL Tools
J Avatar autora jan | 16.6.2021
ano...vše ok...
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 17.6.2021
Dobrý den, moc děkujeme!
VN Avatar autora Václav Nový | 15.6.2021
Vše v pořádku. Děkuji.
Avatar autora | 15.6.2021
vše ok...
M Avatar autora Mirek | 11.6.2021
Spokojenost.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 13.6.2021
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení! Těšíme se na další spolupráci. Team KL Tools
IS Avatar autora Ivan Skaloš | 10.6.2021
Velký výběr nářadí, jak pro auto, tak pro hobby. Spokojenost.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.6.2021
Děkujeme za pozitivní hodnocení! Moc to pro celý team znamená!