Jsme 100% česká firma působící více jak 16 let na trhu, veškeré námi dodávané zboží je nové a nepoužité.

Hodnocení obchodu

4,4 51 hodnocení
5
41x
4
1x
3
4x
2
0x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora Ruda | 21.10.2021
Kvalitní zboží.
LM Avatar autora Lukáš Mandaus | 20.10.2021
Nejsem spokojen. Nedodržují termíny, vymýšlejí si báchorky proč nefungují registrace a zkreslili mé hodnocení, kdy jsem sice pochválil ceny a sortiment, ale obchod jsem nedoporučil z výše uvedeného. Můj původní nekompletní komentář je níže pod pozměněným jménem Lukáš Manda.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 20.10.2021
Dobrý den pane Mandaus, registrace fungují jinak by jste jí nemohl vytvořit a požádat o její zrušení. Termín dodržujeme přesně což ale víte protože zboží bylo odesláno do 48hod od vytvoření (byl jste o tom 2x informován) objednávky ale doručuje přepravní služba a nejsme schopni to urychlit pokud máte doporučení jak zrychlit externího přepravce budeme rádi když nám ho řeknete. Zkreslení vašeho jména to už asi nemyslíte vážně? Pokud by jsme chtěli můžeme Váš komentář vypnout/smazat z našeho hodnocení zde na webu ale neděláme to a stejně tak ani vaše jméno neměníme protože je lepší pokud zákazníci mohou vše přečíst a udělat si vlastní názor. Stojí však za úvahu že obě recenze jsou vytvořeny stejný den v rozmezí krátké doby a poslední hodnocení od Vás zdůrazňuje že jsme upravili Vaše jméno a vložili jsme si sami pozitivní recenzi a snaží se poškodit co nejvíce naše jméno. Spíše bych řekl že obě recenze píše stejný člověk. Vede mě k tomuto názoru i to že vaše IP adresa není z České Republiky takže máte asi důvod proč svojí IP adresu tajíte respektive náš obchod funguje tak že na 1 IP adresu lze vložit 1 recenzi což odpovídá tomu že předchozí komentář napsal někdo kdo potřeboval nyní přes anonymizér vytvořit další IP adresu což znamená že nějaká osoba chtěla napsat 2 hodnocení na 1 IP adresu což však nelze.
LM Avatar autora Lukáš Manda | 20.10.2021
Rozumné ceny
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 20.10.2021
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. Příště u nás máte bonus -200kč z ceny zboží! Team KL Tools
P Avatar autora Pavel | 13.10.2021
Rychlé posláno, dobře zabaleno a zakoupené produkty předčily mé očekávání.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 20.10.2021
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení a pochvalu. Team KL Tools
S Avatar autora scania6 | 5.10.2021
Rychlost
R Avatar autora Romana.Nucova | 5.10.2021
Rychlost dodání
Avatar autora | 30.9.2021
+ perfektní jednání

Avatar autora | 21.9.2021
+ Přehledné stránky e-shopu
- 6 dnů dodací doba u zboží "skladem"

A Avatar autora Administrator (Administrátor) 29.9.2021
Dobrý den pane Suslov, objednávku jste vytvořil 14.9 a 16.9 jsme Vám jí odeslali. KL Tools
Z Avatar autora Zdeněk | 20.9.2021
spokojen
Avatar autora | 12.9.2021
byly obtíže při platbě online kartou, patrně z důvodů ležících na straně banky, obchod komunikoval nadprůměrně
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 15.9.2021
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. Team KL Tools
JR Avatar autora Josef rysavy | 8.9.2021
Velmi spokojen
Avatar autora | 1.9.2021
+ Rychlost
+ Cena

Výborná komunikace přes email. Rychlost a cena. Objednáno a ten den odesláno přesně tak jak konkurence neumí!
P Avatar autora petr | 31.8.2021
spokojen s rychlostí dodání
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.8.2021
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. Team KL Tools
Avatar autora | 24.8.2021
Uvedeno na stránkách - zboží skladem. 10 dnů čekám na odeslání . Kontakt na prodejnu falešný, nikdo ne zvedá telefon HRŮZA
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.8.2021
Dobrý den pane Vatulya, zboží bylo skladem u dodavatele o tom jste byl informován a zboží bylo odesláno během 3 pracovních dní. Pokud je obchod falešný jak sám píšete proč jste nereagoval na naše 3 emaily a celkem asi 6 žádostí přes SMS zprávy o výzvu k odepsaní na email? Jak sám nejlíp víte ale už to zde nepíšete tak problém byl na Vaší straně že komunikace s Vámi byla problémová a jediná zpětná vazba z Vaší strany od vytvoření objednávky je tato negativní recenze. Není v našich silách zvedat Vám telefon v pozdních odpoledních hodinách v počátku víkendu. Team KL Tools
Avatar autora | 20.8.2021
+ Rychlé dodání zboží, vše OK

Doporučuji
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.8.2021
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. Team KL Tools
J Avatar autora Jiří | 11.8.2021
Pravdou je ,že po prvním kontaktu (od automatu)uběhlo hodně vody v naší řece, než jsem obdržel zprávu,že zboží bylo předáno zásilkovně.Už jsem si dokonce myslel, že na dodání zboží nedojde. Po vyzvednutí bylo však vše tak jak má být. Se zbožím jsem sokojen. Takže jestli si vyberete něco v tomto obchodě,mějte trpělivost. J.B.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.8.2021
Pane Bulva děkujeme za další recenzi i když nebyla vytvořená objednávka. Jen zkopíruji předchozí text protože nebyla vytvořena nová objednávka a píšete již 3 recenzi k 1 jedné objednávce. ------------ Dobrý den pane Bulva, informován jste byl o dodaní zboží jak přímo u zboží kde byla doba dodaní do 14dnů tak pak přes email. Většinou zákazník ví že pokud si zboží objedná s lhůtou do 14dnů tak musí 14dnů počkat. Od nás jste byl celkem 3x informován ale nikdy jste nereagoval takže pokud je pro Vás komunikace s obchodem stěžejní jak sám píšete „Pro mne je komunikace s obchodem stěžejní“ tak nerozumíme proč jste se nikdy neozval zpět? Team KL Tools
Avatar autora | 2.8.2021
Jediné co jsem obdržel,byla odpověď od automatu,že objednávka byla zaevidována.Od té doby netrpělivě čekám na další jakoukoli zprávu o objednávce. Nevím co se stalo( a stát se může cokoli),ale obchod mohl alespoň informovat ,že zakázka bude pozdržena. Jsem člověk klidný a chápavý.Pro mne je komunikace s obchodem stěžejní. V dlouhodobé mlčenlivosti obchodu vždy spatřuji "nějakou kulišárnu".
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 6.8.2021
Dobrý den pane Bulva, informován jste byl o dodaní zboží jak přímo u zboží kde byla doba dodaní do 14dnů tak pak přes email. Většinou zákazník ví že pokud si zboží objedná s lhůtou do 14dnů tak musí 14dnů počkat. Od nás jste byl celkem 3x informován ale nikdy jste nereagoval takže pokud je pro Vás komunikace s obchodem stěžejní jak sám píšete „Pro mne je komunikace s obchodem stěžejní“ tak nerozumíme proč jste se nikdy neozval zpět? Team KL Tools
Avatar autora | 1.8.2021
Vše OK
Avatar autora | 31.7.2021
+ Rychlé dodani

P Avatar autora Petr | 27.7.2021
Spokojen ????????????